// COMPUTECH- Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων: Τι είναι το Android TV Box και πως λειτουργεί

Επικοινωνήστε μαζί μας

Name

Email *

Message *

Wednesday, March 7, 2018

Τι είναι το Android TV Box και πως λειτουργεί

Τα Android TV boxes γίνονται όλο και πιο δημοφιλή αυτές τις μέρες στη χώρα μας, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν μια σειρά από λειτουργίες, από περιήγηση στο διαδίκτυο μέχρι παρακολούθηση video στο YouTube απευθείας στην τηλεόρασή τους.

Αυτά τα μικρά κουτάκια μπορούν να μετατρέψουν την τηλεόρασή σας σε smart TV, με πολλές επιλογές. Οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν για να stramάρουν ταινίες ή TV shows από σελίδες όπως το Netflix.

Τι μπορεί να κάνει ένα Android TV box;

Όπως προείπαμε, τα Android TV boxes χρησιμοποιούνται κυρίως για το streaming video, επιτρέποντάς μας να δούμε την αγαπημένη μας ταινία ή TV show όποτε θέλουμε.
Παρότι αυτή είναι η κύρια χρήση τους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο. Για την ακρίβεια, μπορούν να κάνουν ό,τι ακριβώς και ένας υπολογιστής. Φυσικά, οι εφαρμογές κατεβαίνουν από το Play Store και λειτουργούν κανονικότατα. Έτσι, μπορείτε να έχετε πλήρη ενημέρω
ση για τα νέα, τον καιρό ή για οτιδήποτε άλλο θέλετε, στην τηλεόρασή σας.

Παρακάτω μια παρουσίαση που σκηνοθετήθηκε για τις ανάγκες του άρθρου αυτού

 

 

Εν κατακλείδι

Τα Android TV boxes έχουν έρθει για να μείνουν και ταιριάζουν σε κάθε σπίτι που γουστάρει ταινίες ή ωραία shows. Οι χρήστες Android smartphone δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στη χρήση τους, καθώς το interface είναι ίδιο.

Ενδεικτικά δείτε:


No comments:

Post a Comment