// COMPUTECH- Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων: Κινητά με μεγάλη μπαταρία | Τα καλύτερα για κάθε τσέπη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Name

Email *

Message *

Wednesday, March 21, 2018

Κινητά με μεγάλη μπαταρία | Τα καλύτερα για κάθε τσέπη

Κινητά με μεγάλη μπαταρία | Τα καλύτερα για κάθε τσέπη


Η αυτονομία σε ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για πολλούς χρήστες. Η μπαταρία ενός κινητού μετριέται σε mAh, δηλαδή μιλιαμπερόρια. Κατά μέσο όρο, η χωρητικότητα της μπαταρίας ενός κινητού είναι 2500mAh περίπου. Όμως, ένα κινητό με μια τέτοια μπαταρία δεν έχει καλή αυτονομία και δύσκολα θα αντέξει μια μέρα.
Κινητα με μεγαλη μπαταρια

Κινητά Με Μεγάλη Μπαταρία

Γι’ αυτό ακριβώς, σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα καλύτερα οικονομικά, αλλά και ακριβά κινητά με μεγάλη μπαταρία. Ευτυχώς, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και μπορούμε να βρούμε φθηνά κινητά με πολύ καλή αυτονομία, αλλά και χαρακτηριστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν. Θα αναφερθούν μόνο κινητά που αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμα προς αγορά.

Xiaomi Mi Max 2 | 5300mAh

  • Αν η Lenovo με το P2 κατάφερε να χωρέσει μπαταρία 5.100mAh σε σώμα με οθόνη 5.5″, τότε η μπαταρία του Mi Max 2 στα 5300mAh και σώμα με οθόνη 6.44″, φαντάζει πολύ μικρή! Ο ανταγωνισμός όμως στη κατηγορία αυτή, δηλαδή κινητά με οθόνη 6.0″ και πάνω, είναι μικρός. Το Mi Max 2 αποτελεί την καλύτερη πρόταση αυτή την στιγμή, αν θέλετε κινητό με μεγάλη μπαταρία και μεγάλη οθόνη. Νομίζω το συγκεκριμένο smartphone είναι ό,τι πρέπει για φαντάρους που μετατρέπουν τα κινητά σε τηλεόραση. Και αυτό προτείνεται μόνο για αγορά από Κίνα για άκρως ανταγωνιστική τιμή. Φοράει και αυτό τον πολύ ικανό SnapDragon 625 και ξεκινάει με 4GB RAM. Πιο πολλά, στο μπλε link στην αρχή της παραγράφου.
kinhta me megalh mpataria

Lenovo P2 | 5.100mAh

  • Ίσως το καλύτερο κινητό σαν TechValue της συγκεκριμένης λίστας με μεγάλη μπαταρία 5.1000mAh. Φοράει τον SnapDragon 625 στα 14nm που φημίζεται για την καλή αυτονομία του και ξεκινάει με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, είναι το μοναδικό κινητό στη λίστα που έχει οθόνη Super AMOLED, αλλά και αποκλειστικό φυσικό κουμπί στα πλάγια για σίγαση. Το Lenovo P2 προσφέρει ένα πολύ καλό σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά και σχεδιαστικά δεν πάει πίσω. Είναι αρκετά όμορφο και ποιοτικό. Αν ψάχνετε οικονομικό κινητό με μεγάλη μπαταρία το Lenovo P2 πρέπει να είναι μέσα στις επιλογές σας. Εννοείται πως το προτείνουμε μόνο για αγορά από Κίνα.
κινητα μεγαλη μπαταρια

Xiaomi Redmi Note 4X | 4.100mAh

  • Το Note 4X ξεχωρίζει κυρίως για τον οικονομικό του χαρακτήρα, αφού είναι διαθέσιμο για αγορά από Κίνα  από μόλις 110€. Μην το σκέφτεστε καν ότι ένα τόσο φθηνό κινητό δεν μπορεί να είναι καλό. Αν θέλετε τόσο οικονομικό κινητό με μεγάλη μπαταρία, το συγκεκριμένο είναι μονόδρομος. Φοράει και αυτό τον πολύ ικανό SnapDragon 625 και ξεκινάει με 3GB RAM και 16GB χώρο αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης, όπως τα πιο πολλά κινητά που θα βρείτε στη λίστα. Στο μπλε link στην αρχή της παραγράφου, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε να μάθετε, πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση, στο αναλυτικό μας review.
κινητα με μεγαλη μπαταρια

Asus ZenFone Zoom S | 5.000mAh

  • Αν δεν σας νοιάζει το κόστος, το Zoom S ή αλλιώς Zoom 3 είναι μια premium επιλογή κινητού, με μεγάλη μπαταρία και χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Έχει διπλή κάμερα στη πλάτη και, αν εξαιρέσουμε τον Snapdragon 625 που φοράει, είναι ένα εξαιρετικό flagship κινητό. Και αυτό γιατί το κόστος του κινητού ανέρχεται περίπου στα 500€ και δεν δικαιολογεί το mid-range chipset που επιλέχθηκε. Έπρεπε να είχε SnapDragon 820, τουλάχιστον. Αν δεν σας νοιάζει το κόστος και θέλετε ένα κομψό ποιοτικό κινητό με μεγάλη μπαταρία, τότε το Asus ZenFone Zoom Sείναι η επιλογή σας.

No comments:

Post a Comment