// COMPUTECH- Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων: Διαδικασια αλλαγης οθονης σε Samsung Galaxy A6 μοντελο του 2018

Επικοινωνήστε μαζί μας

Name

Email *

Message *

Friday, February 5, 2021

Διαδικασια αλλαγης οθονης σε Samsung Galaxy A6 μοντελο του 2018

 Αρχικα αφηνουμε ενα πιστολακι σε θερμοκρασια υψηλη για 5'.

Επειτα, με την βοηθεια μιας φαλτσετας σηκωνουμε την οθονη απο το ενα πλαι. Συνεχιζουμε με πλαστικες πενες κιθαρας την αποκολληση της οθονης απο την πλακετα προσεκτικα και οποτε χρειαστει ξαναζεσταινουμε την οθονη εχοντας μπροστα της το προστατευτικο για να μην πεταγοντε τα κρυσταλλα.

Αφου ξεκολλησει η οθονη αφαιρουμε το βισμα της απο την πλακετα του κινητου αφου αφαιρεσουμε πρωτα το μικρο προσταυτευτικο καπακι που εχει. 

Καθαριζουμε την οθονη περιμετρικα απο τις απομενουσες κολλες και τυχον θραυσματα απο την οθονη.

Περιμετρικα στην οθονη εκει που ηταν τοποθετουμε ταινια διπλης οψης  1mm. Με την βοηθεια τζιμπιδας γινεται αυτο.

Μετα συνδεουμε με την πλακετα την νεα οθονη αφου αφαιρεσουμε τις ζελατινες της και τοποθετουμε το μικρο προσταυτικο καπακι πανω στο βισμα. Ελεγχουμε αν λειτουργει πριν την τοποθετησουμε στην τελικη της θεση απο το κουμπι on/off. Αν ολα λειτουργουν τοτε την τοποθετουμε προσεχτικα στην θεση της και αφηνουμε για μια ωρα το κινητο πανω σε καμποσα βιβλια χωρις καποια θηκη στο κινητο για να κολλησει η οθονη.

Μετα ειναι ετοιμο για χρηση.

Η διαδικασια ειναι πολυ απλη και ευχαριστη. Η αγορα της οθονης κ της ταινιας διπλης οψης κοστισαν 49.50€ ενω σε μαγαζι ζητουσαν 85! Οποιος εχει υπομονη αν την παραγγειλει απο κινεζικη πλατφορμα θα ερθει ακομα κ με 14€ αναλογα την μαρκα του κινητου. Μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα οθονης και τελος να συμπληρωσω οτι η οθονη που μου σταλθηκε απο αθηναικη επιχειρηση ηταν απο Κινα/Βιετναμ.

Καλη επιτυχια!

No comments:

Post a Comment